Protezat mbi impalnte më të mira në Shqipëri

Pse CDC ofron protezat mbi implante më të mira në Shqipëri?

Pse CDC ofron protezat mbi implante më të mira në Shqipëri? Individët që kanë disa dhëmbë të humbur e kuptojnë luftën me protezat që rrëshqasin kur ha, qesh ose teshtit. Një protezë mbi implante është një protezë dentare që eliminon të gjitha problemet që lidhen me protezat tradicionale të lëvizshme. Një protezë mbi implante është...

Lexo me shume
Implantet dentare kur nuk keni kockë mjaftueshëm

Implantet dentare kur nuk keni kockë mjaftueshëm

Implante dentare kur nuk keni kockë mjaftueshëm Implantet dentare konsiderohen si një nga zgjidhjet më të mira për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë. Megjithatë, pacienti duhet të plotësojë një sërë kërkesash që ky trajtim të kryhet me sukses. Një nga kriteret për implante dentare të suksesshme është të kesh një sasi të mjaftueshme kockash, në...

Lexo me shume
Pi7compressedskilled male dentist showing x ray picture teeth woman

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-8

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-8? Implantet dentare all-on-8 janë implante që mund të përdoren për të zëvendësuar dhëmbët tuaj nëse shumica prej tyre mungojnë. Këto implante dentare realizohen me anë të një faze implantimi dhe me ngarkim të menjëhershëm. Ato janë një zgjidhje e shkëlqyer e përhershme për humbjen e dhëmbëve, duke parandaluar...

Lexo me shume
Implantet dentare all-on-6 ne Shqiperi

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-6

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-6? Njerëzit mund të vuajnë ndjeshëm nga mungesa e dhëmbëve. Edhe ngrënia ose të folurit mund të kthehen në aktivitete të vështira për t’u bërë. Ndikimin që mund të ketë në vetëbesimin tuaj dhe në mënyrën se si e shihni veten është po ashtu i madh. Implantet dentare all-on-6...

Lexo me shume
Implante dentare all on 4 ne Shqiperi nga City Dental Clinic

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-4

Cilat janë përfitimet e implanteve dentare all-on-4? Njerëzit mund të humbasin dhëmbët e tyre për shkak të shumë arsyeve të ndryshme, të cilat mund të çojnë në probleme dhe shqetësime në jetën e tyre të përditshme. Aktivitetet e thjeshta si ngrënia dhe të folurit mund të jenë më të vështira për t’u bërë. Vetëbesimi juaj...

Lexo me shume
Pi7compressedprofessional medical equipment dental procedures

Implantologjia me guidë të kompjuterizuar në Shqipëri: Pse CDC garanton një operacion të suksesshëm?

Implantologjia me guidë të kompjuterizuar në Shqipëri: Pse CDC garanton një operacion të suksesshëm? Ndërhyrjet e kompjuterizuara po bëhen gjithnjë e më të njohura dhe përparimi teknologjik ka sjellë sukses të madh në fushën mjekësore, veçanërisht kur bëhet fjalë për teknologjinë dentare. Saktësia dhe besueshmëria e ndërhyrjeve të kryera me këtë teknikë janë në fakt...

Lexo me shume
Implantet dentare all on 4 ne Shqiperi

Implantet dentare në Kroaci? Pse Shqipëria është më mirë?

Implantet dentare në Kroaci? Pse Shqipëria është më mirë? Turizmi dentar është një temë shumë e përhapur vitet e fundit, pasi është një alternativë lehtësisht e aksesueshme për kujdesin dentar në Evropë. Destinacionet më të njohura për turizmin dentar në Evropë janë Kroacia dhe Shqipëria. Nuk është për t’u habitur që shumë pyesin nëse është...

Lexo me shume
Pi7 Image artificial jaw dentist s office

A janë klinikat dentare në Ballkan një zgjedhje e sigurt?

A janë klinikat dentare në Ballkan një zgjedhje e sigurt? A keni menduar ndonjëherë të zgjidhni një dentist të huaj për të rregulluar dhëmbët tuaj? Turizmi dentar është një fenomen i cili po zhvillohet prej disa vitesh. Gjithnjë e më shumë njerëz duan të udhëtojnë për të kryer trajtimet dentare që iu nevojiten dhe vendet...

Lexo me shume
Pi7 Image close up component dental implants transparent 3d rendering

A nevojitet pasaporta e implanteve dentare në Shqipëri?

Ju nevojitet një pasaportë implanti dentar në Shqipëri? Nëse po mendoni të shkoni në një klinikë dentare jashtë vendit për trajtimin e implanteve të dhëmbëve tuaj, me siguri keni dëgjuar për termin pasaportë implantesh dentare. Ky artikull do të shpjegojë gjithçka që duhet të dini për pasaportat e implantit, cilat janë ato dhe nëse keni...

Lexo me shume
dental mouthguards different kinds

Mbrojtësit e Dhëmbëve: Për të Mbrojtur Dhëmbët dhe Mishrat e Dhëmbëve

Mbrojtësit e Dhëmbëve: Për të Mbrojtur Dhëmbët dhe Mishrat e Dhëmbëve Mbrojtësi i dhëmbëve është një mjet dentar që përdoret për të mbuluar dhëmbët tuaj për t’i mbrojtur ata si dhe mishrat e dhëmbëve gjithashtu. Nëse një pacient vendos të porosisë mbrojtëse dhëmbësh të personalizuara për dhëmbët e tij ose e saj, atëherë kjo do...

Lexo me shume
3 Figure1 1

Stomatologjia Estetike: Gjithçka që Duhet të Dini

Stomatologjia Estetike: Gjithçka që Duhet të Dini Stomatologjia Estetike është fusha e Stomatologjisë e cila merret me përmirësimin e pamjes së gojës, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Sot, stomatologjia estetike është dega e stomatologjisë e cila është më e zhvilluar. Kjo vjen si rezultat i zhvillimeve teknologjike të viteve të fundit, të cilat kanë nxjerrë...

Lexo me shume
iStock 1140139447

Shëndeti Oral dhe Dentar: Gjërat që Duhet të Dini

Shëndeti Oral dhe Dentar: Gjërat që Duhet të Dini Higjiena e dhëmbëve dhe e gojës janë një pjesë thelbësore e shëndetit të përgjithshëm të njerëzve, si dhe mirëqenies së tyre. Nëse nuk ndiqni këshillat e higjienës dentare dhe orale, atëherë kjo do të thotë se keni shëndet të dobët oral. Kështu, higjiena e dobët orale...

Lexo me shume
big tongue 1296x728 header

7 Shenja Që Gjuha Juaj Mund të Tregojë për Shëndetin Tuaj

7 Shenja Që Gjuha Juaj Mund të Tregojë për Shëndetin Tuaj – Kushtojini Vëmendje Shenjave Trupi i njeriut është një lloj mekanizmi i cili kur gjithçka është në rregull, funksionon në mënyrë perfekte. Megjithatë, ka shumë raste që trupi ynë na dërgon sinjale dhe mesazhe kur diçka nuk shkon mirë. Problemi është nëse ne mund...

Lexo me shume
what is dental tourism

Pse Njerëzit Preferojnë Turizmin Dentar në Shqipëri?

Pse Njerëzit Preferojnë Turizmin Dentar në Shqipëri? Keni nevojë për një trajtim mjekësor, dentar apo estetik? Megjithatë, jeni duke u stepur nga kostot e larta? Atëherë turizmi dentar është një zgjidhje e përshtatshme për ju. Ju mund të shmangni çdo shqetësim dentar ose kozmetik dhe të rregulloni imazhin e fytyrës tuaj si dhe besimin tuaj....

Lexo me shume
zirconium crowns vs e max crowns

Kurorat e Zirkonit Vs. Kurorat E-max: Cila është Alternativa më e Mirë?

Cigaret dhe Dhëmbët: Çfarë Duhet të Dini? Keni dhëmbë të thyer? Dhëmbët tuaj janë prishur? Jeni duke kërkuar për trajtimin e duhur dentar? Atëhere, kurorat dentare janë trajtimi ideal për të rivendosur plotësisht dhëmbët tuaj. Megjithatë, ju mund të gjeni si Kurora Dentare Zirkoni ashtu edhe Kurora Dentare Emax. Por, pyetja është: cili opsion është...

Lexo me shume
a woman using mouthwash

A është Mirë të Përdorni Larës Goje për Zbardhimin e Dhëmbëve?

A është Mirë të Përdorni Larës Goje për Zbardhimin e Dhëmbëve? Shumica e njerëzve synojnë të kenë një shëndet oral perfekt dhe dhëmbët më të bardhë zakonisht janë pjesë e qëllimit të tyre të përditshëm. Larësi i gojës është një shtesë e rëndësishme kur bëhet fjalë për kujdesin tuaj shëndetësor dentar. Është një produkt i...

Lexo me shume
DRposttemplate12 cbd984000199614b5a0d4e03e06f8795 2000 800x400 1

Stomatologët në Shqipëri: Informacion që Duhet të Dini

Stomatologët në Shqipëri: Informacion që Duhet të Dini Po i lini pas dore trajtimet tuaja dentare sepse ju duken paksa të shtrenjta në vendet Europiane? Atëhere, duhet të kontrolloni trajtimet dentare në Shqipëri. Si pasojë e punës më të lirë si dhe kostos së materialit, në Shqipëri do t’ju ofrohen trajtime cilësore ku mund të...

Lexo me shume
ISCS press image sinius

Si të zgjidhni Klinikën Më të Mirë Dentare në Shqipëri

Si të zgjidhni Klinikën Më të Mirë Dentare në Shqipëri Keni dyshime për zgjedhjen e dentistit më të besueshëm? Dëshironi të jeni të sigurt se keni gjetur dentistin më profesionist? Në Shqipëri ka shumë klinika dentare, por cila është klinika më e përshtatshme për nevojat dhe kërkesat tuaja personale? Megjithatë, pavarësisht nga kërkesat tuaja personale,...

Lexo me shume
smoking and dental health

Cigaret dhe Dhëmbët: Çfarë Duhet të Dini?

Cigaret dhe Dhëmbët: Çfarë Duhet të Dini? Pirja e duhanit është një nga zakonet më të dëmshme, si për shëndetin tonë të përgjithshëm, ashtu edhe për shëndetin tonë oral. Nikotina që përmban duhani është një substancë që shkakton relaksim dhe kënaqësi. Megjithatë shumica e produkteve të duhanit kanë një efekt negativ në shëndetin tonë. Në...

Lexo me shume
nj4

Njolla në dhëmbë? Si të shpëtoni prej tyre?

Njolla në dhëmbë? Si të shpëtoni prej tyre? Përse kam njollë te dhëmbët? Çfarë duhet të bëj? Një nga problemet më të zakonshme dentare janë njollat që shfaqen në sipërfaqen e smaltit. Kjo mund të ndodhë me kalimin e kohës ose ndoshta me faktorë të jashtëm që nuk i kemi parasysh, dhe që ndikojnë tek...

Lexo me shume
Nje grua duke buzeqeshur e lumtur pas procedures se implanteve pterigoide ne Shqiperi.

Implante Pterigoid në Shqipëri

Implantet Pterigoid në Shqipëri, implantet që na diferencojë! Mësoni për implantet Pterigoid në Shqipëri, informacioni që ju nevojitet! Ende nuk jeni të sigurt nëse jeni kandidati i duhur për implantet pterigoid? A mund të jenë implantet pterigoid zgjidhja e duhur për ju? Kontaktoni me stafin e City Dental Clinic dhe planifikoni një konsultë online me...

Lexo me shume
Pi7compressedperfect healthy teeth smile young woman teeth whitening stomatology concept

Aparatet ortodontike metalike

Aparatet ortodontike metalike, gjithçka që duhet të dini. Aparatet ortodontike metalike janë forma më e zakonshme e trajtimit ortodontik. Ato u drejtohen si fëmijëve ashtu edhe të rriturve. Për fëmijët, trajtimi zakonisht bëhet ndërmjet moshës 8 dhe 14 vjeç. Momenti i saktë në të cilin duhet të fillojë trajtimi përcaktohet gjithmonë nga dentisti i specializuar....

Lexo me shume
Ne foto demonstrohet nje njeriu duke mbajtur doren para gojes prej eres se keqe te dhembeve.

Zbardhja e dhëmbëve me laser

Zbardhja e dhëmbëve me laser Çfarë është zbardhja e dhëmbëve me laser? Zbardhja e dhëmbëve është një proces që heq njollat ​​nga dhëmbët dhe në mënyrë natyrale dhëmbët bëhen më të bardhë. Zbardhja e dhëmbëve me laser është një metodë pa dhimbje që mund t’i bëjë dhëmbët tuaj deri në 7 ton më të bardhë....

Lexo me shume
Ne foto demonstrohet nje njeriu duke mbajtur doren para gojes prej eres se keqe te dhembeve.

Era e keqe e gojës, shkaqet dhe trajtimet

Era e keqe e gojës, shkaqet dhe trajtimet. Era e keqe e gojës është një simptomë e zakonshme e higjienës së dobët orale, konsumit të ushqimeve të caktuara, përdorimit të produkteve të duhanit apo edhe tharjes së gojës. Era e keqe e gojës është një problem shumë më i zakonshëm nga sa mendoni, duke prekur...

Lexo me shume
2

6 fakte për turizmin dentar në Shqipëri.

6 fakte për turizmin dentar në Shqipëri. Kohët e fundit turizmi dentar është zhvilluar shumë, si në Europë ashtu edhe në pjesën më të madhe në Shqipëri. Me turizmin dentar ju mund të kombinoni pushimet tuaja me shërbime dentare më të lira por edhe cilësore, me ato që vendi juaj ofron për qytetarët e tij....

Lexo me shume
2

Kirurgjia Ortognatike, çfarë duhet të dini.

Kirurgjia Ortognatike, çfarë duhet të dini? Kirurgjia Ortognatike është një zgjidhje për ata që kanë keqformime ose anomali në nofullën e poshtme apo të sipërme, ose të dyja. Është një procedurë e sigurt me një periudhë të vështirë postoperative. Kirurgjia Ortognatike është një procedurë dentare që kryhet për të korrigjuar keqformimet ose deformimet dentare. Edhe...

Lexo me shume
3 min

5 Klinikat Dentare Më Të Mira Në Europë Për Implantet Dentare.

5 klinikat dentare më të mira në Evropë për implantet dentare Zbuloni klinikat më të mira në Evropë që i përshtaten çdo lloj buxheti Ndërgjegjësimi për rëndësinë e kontrolleve të vazhdueshme orale po bëhet gjithnjë e më i përhapur në popullatën e sotme. Por edhe kështu, ne nuk mund të fokusohemi vetëm në kontrollimin e...

Lexo me shume
rregullim i buzeqeshjes

Pse Duhet Të Zbardhni Dhëmbët?

Pse duhet të zbardhni dhëmbët? Këto janë këshillat që vijnë nga CDC se pse duhet të zbardhni dhëmbët Është normale që me kalimin e viteve dhëmbët tanë të errësohen disi ose më tepër se aq. Shumë njerëz janë të vetëdijshëm për faktin se dhëmbët do të mbeten të tillë gjatë gjithë jetës së tyre. Por...

Lexo me shume
wwwwwww 1

Pse Njerëzit Nga Italia Po I Besojnë CDC – Dental Clinic?

Pse njerëzit nga Italia po i besojnë CDC – City Dental Clinic? Arsyet pse njerëzit nga Italia po i besojnë City Dental Clinic Aktualisht ka shumë njerëz nga e gjithë bota që vijnë në Tiranë në kërkim të trajtimeve dentare, por cila është arsyeja e gjithë kësaj? Ne ju shpjegojmë. Ne jemi të njohur ndërkombëtarisht...

Lexo me shume
ParadhePasTempalteselim 3

Një Buzëqeshje E Bukur – Çfarë Duhet Të Dini?

Një buzëqeshje e bukur – Çfarë duhet të dini? Informacion i vlefshëm nga CDC se si të veproni për të pasur një buzëqeshje të bukur Çdo vit, gjithnjë e më shumë pacientë vijnë në ambientet tona në CDC Dental Clinic për të patur dhëmbë sa më estetikë. Atëherë, pse njerëzit po i japin përparësi gjithnjë...

Lexo me shume
jose vazquez 4SUyx4KQ5Ik unsplash 11zon scaled 1

A Janë Vërtet Të Besueshme Klinikat Dentare Në Shqipëri?

A Janë Vërtet Të Besueshme Klinikat Dentare Në Shqipëri? Zbuloni se sa të besueshme janë klinikat dentare në Shqipëri Mënyra se si i buzëqeshni botës është një dhuratë për njerëzit përreth jush. Dhe që dhurata të jetë diçka pozitive dhe tërheqëse për të pasur një referencë të mirë për ju, ajo duhet të jetë e...

Lexo me shume
5 min

Mite False Për Dentistët Në Shqipëri

Mite false për dentistët në Shqipëri Zbuloni “mitet” false që j’u kanë shoqëruar për një kohë të gjatë Aktualisht ka shumë mite false që qarkullojnë në rrjete rreth vizitave tek dentisti, nga mangësitë në shërbimin ndaj klientit deri te ofertat e rreme dhe mitet për trajnimin e profesionistëve. E gjithë kjo përmes përvojave të veçanta...

Lexo me shume
1 1 1 1625298416 46.252.45.5

2 Mënyra Për Të Gjetur Dentistin Më Të Mirë Në Shqipëri

2 Mënyra Për Të Gjetur Dentistin Më Të Mirë Në Shqipëri Këto janë 2 mënyrat më efektive për të gjetur dentistin më të mirë në Shqipëri Ne e dimë se ndonjëherë mund të kemi disa pasiguri në zgjedhjen e dentistit që do të na trajtojë, veçanërisht nëse kërkojmë alternativa të reja jashtë zonës sonë të...

Lexo me shume
feature image

9 Këshilla Për Të Kursyer Para Në Shërbimin Dentar Në Shqipëri

9 Këshilla Për Të Kursyer Para Në Shërbimin Dentar Në Shqipëri Kini parasysh këto këshilla nga CDC për të kursyer para në shërbimin dentar në Shqipëri Njerëzit në mbarë botën ndajnë të njëjtën ndjesi: Të jesh kudo, përveç klinikës së dentistit. Aktualisht, shifrat tregojnë se 7 në çdo 15 të rritur nuk shkojnë te dentisti...

Lexo me shume
3 4

10 Aktivitete Për Turistët Dentar në Shqipëri

10 Aktivitete Për Turistët Dentar në Shqipëri Këshilla të vlefshme për turizmin dentar në Shqipëri Po planifikoni të bëni turizëm dentar dhe ende nuk keni vendosur se ku të shkoni? Ne kemi vendin perfekt për ju. Është e vërtetë që rritja graduale e kostos së trajtimeve private dentare në zona të ndryshme të botës ka...

Lexo me shume
adrian swancar roCfgvkBLVY unsplash

Rreziku Nëse Zgjidhni Një Klinikë Dentare Jo-Profesionale

Rreziku i zgjedhjes se nje klinike dentare jo-profesionale Shmangni klinikat jo-profesionale me keshilla teper te vlefshme nga CDC Shëndeti oral është një çështje e rëndësishme, në të njëjtin nivel me një ekzaminim kardiak apo një kontroll neurologjik. Ruajtja e higjienës orale sa më e mirë të jetë e mundur është thelbësore për dhëmbë të shëndetshëm,...

Lexo me shume
Pasoja te ndryshme nga klinikat jo-profesionale

Kur Janë Të Nevojshme Implantet Dentare?

Kur janë të nevojshme implantet dentare? Këshilla Të Vlefshme Dhe Trajtimet Më Të Mira Rreth Implanteve Dentare Nga CDC Implantet dentare janë një pjesë themelore e degës implantologjike të stomatologjisë, pasi ato janë një nga trajtimet më të përdorura të këtij specialiteti dhe një nga më të nevojshmet për pacientët që vijnë në klinikën tonë,...

Lexo me shume
Rreziqet e vizites ne nje klinike dentare jo-profesionale

Alternativat Më Të Mira Dentare Per Zevendesimin e Dhembeve

5 alternativat më të mira dentare për të zëvendësuar dhëmbët që mungojnë Alternativat më të mira dentare për dhëmbët që mungojnë nga CDC Nëse për ndonjë arsye protezës tuaj i mungon një dhëmb, qoftë për shkak të një dëmtimi, aksidenti, infeksioni apo ndonjë arsyeje tjetër, është e rëndësishme që ju të dini se duhet ta...

Lexo me shume
Cfare jane urat dentare edhe si trajtohen

Gjithçka Që Duhet Të Dini Për Kurorat Emax.

Çfarë janë kurorat Emax? Gjithçka që duhet të dini për kurorat dentare në qeramikë. Zbuloni rreth gjithckaje qe duhet te dini rreth kurorave Emax Ndër kaq shumë mundësi të kurorave dentare, në këtë artikull do të flasim mbi kurorat Emax. Një lloj proteze që është bërë nga qeramika e specializuar që jep një përfundim unik...

Lexo me shume
white teeth

Kurora Emax vs Kurora në Zirkon. Cila Është Më e Mira?

Kurora Emax vs Kurora në Zirkon. Cila është më e mira? Të dyja kurorat dentare janë bërë me materiale dhe karakteristika shumë të ndryshme nga njëra-tjetra, por kur vendosni se cila është më e mira për rastin tuaj dhe e vendosni atë në një trajtim, është thelbësore të merrni parasysh secilën nga specifikimet dhe problemet...

Lexo me shume
stt

Cfarë është stomatologjia? Ku ndryshon nga dentistria?

CfarË ËshtË stomatologjia dhe ku ndryshon nga dentistria Home Shpjegimi i stomatologjisë Nëse i hedhim një vështrim grupeve të profesionistëve që bëjnë jetë në klinikat dentare, mund të mendojmë vetëm se të gjithë ata janë dentistë ose higjenistë. Por kjo është pikëpamja e gabuar e klinikave dentare. Në fakt, në këto mjedise mund të gjeni...

Lexo me shume
marek studzinski 8zNDmxBWZdU unsplash 11zon scaled 1

Çfarë i bën dhëmbët tuaj të verdhë?

Çfarë i bën dhëmbët tuaj të verdhë? Home Edhe pse dhëmbët nuk janë krejtësisht të bardhë në asnjë person, duhet të keni parasysh se dhëmbët që janë shumë të verdhë nuk janë as tërheqës dhe në fakt mund të kenë arsye specifike për të qenë të tillë. Nëse jeni duke kërkuar arsyen pse dhëmbët tuaj...

Lexo me shume
ushqimet me te mira per bebe

Ushqimet më të mira për bebe (foshnja) në daljen e dhëmbëve

Ushqimet më të mira për bebe (foshnja) në daljen e dhëmbëve Home Zbuloni këshillat më të mira për ushqyerjen e bebes tuaj në momentin kur dalin dhëmbët. Shëndeti i dhëmbëve është i rëndësishëm, dhe aq më tepër kur flasim për foshnjat. Këto qenie të vogla të adhurueshme kanë nevojë për kujdes të veçantë në fazën...

Lexo me shume
a 1

A janë të përhershme implantet dentare?

A Janë të Përhershme Implantet Dentare Home Zgjidhni implantet dentare që gjithmonë i keni ëndërruar nga City Dental Clinic Zgavra e gojës sonë është një zonë e vëmendjes maksimale. Përveç që ka një tronditje të madhe vizuale kur takoni njerëz të rinj ose shoqëroheni, është një zonë që duhet trajtuar me butësi sepse një problem...

Lexo me shume
jonathan borba Gt4CWOnHdEE unsplash

Pse kujdesi oral është i rëndësishëm?

Pse kujdesi oral është i rëndësishëm? Home Mbani sic duhet kujdesin oral me këto metoda nga Clity Dental Clinic Buzëqeshja jonë, së bashku me shikimin tonë, janë mënyra jonë e prezantimit të botës dhe reagimi i njerëzve kur shoqërohen me ne mund të varet prej tyre, meqenëse këto pika mund të jenë shumë ekspresive dhe...

Lexo me shume
close up brunette half naked woman with perfect skin nude make up using floss isolated beige pastel wall 1

Është më mirë të përdorni fillin para apo pas larjes së dhëmbëve?

Është më mirë të përdorni fillin para apo pas larjes së dhëmbëve? Home Përdoreni fillin në këtë mënyrë për të pasur mishin e dhëmbëve gjithmonë të shëndetshëm Ndërsa jemi plotësisht të vetëdijshëm se përdorimi i fillit dentar gjatë ditës dhe veçanërisht para gjumit është thelbësor. Ka ende polemika se kur ta përdorim, para ose pas...

Lexo me shume
national cancer institute 7K6vUxfxM24 unsplash

Sa shpesh duhet të lani dhëmbët?

Sa shpesh duhet të lani dhëmbët? Home Ndiqni këto këshilla për një larje të shëndetshme të dhëmbëve tuaj! Goja jonë është një lloj porte për lloje të shumta të organizmave që mund të jenë të dobishëm, të tillë si ato që marrim përmes ushqimit, dhe negative, siç janë bakteret. Ushqimi i mbetur midis dhëmbëve mund...

Lexo me shume
engin akyurt NKTJCOHzrUM unsplash 2

Pse Papritmas Ndjej Dhimbje tek Dhëmbët?

Pse Papritmas Ndjej Dhimbje tek Dhëmbët Home Shmangni me lehtësi dhimbjen e rastësishme të dhëmbëve! Nëse dhëmbët tanë fillojnë të na dhembin, ne mund ta marrim atë si një shenjë të madhe se diçka e keqe po ndodh me shëndetin tonë oral dhe se duhet ta kontrollojmë. Në përgjithësi, këto lloje dhimbjesh priren të mendohen...

Lexo me shume
b

Çfarë Ndodh Nëse Nuk i Lani Dhëmbët?

Çfarë ndodh nëse nuk i lani dhëmbët? Home Këto janë efektet anësore nëse nuk lani dhëmbët! Larja e dhëmbëve është një zakon i zakonshëm që nuk mund të përjashtohet nga rutina jonë e përditshme për shkak të nevojës që zgavra e gojës të mbetet e shëndetshme dhe e pastër.Shumica e stomatologëve kanë bërë përpjekje për...

Lexo me shume
foto2 4

Mënyra më e mirë për të eleminuar dëmtimet e dhëmbëve.

Mënyra më e mirë për të eleminuar kavitetet. Home Thuajini Lamtumirë Përgjithmonë Dëmtimeve të Dhëmbëve (Kaviteteve) Trajtimi i kavitetit kur bëhet sëmundje infektive ndahet në dy segmente themelore. E para përqendrohet në eliminimin e agjentit infektiv dhe indeve të prekura nga infeksioni. Pjesa e dytë konsiston në restaurimin ose rehabilitimin e dhëmbit nëse është e...

Lexo me shume
foto1 1

Çfarë Ndodh Kur Nuk Lani Dhëmbët?

Çfarë Ndodh Kur Nuk Lani Dhëmbët? Home Eleminoni efektet anësore nga mos-larja e dhëmbëve! Faktori i parë që do të ndikojë në mos pastrimin e dhëmbëve është padyshim shëndeti juaj oral. Mbajtja e higjienës së duhur nuk është një trill, pasi është thjesht thelbësore për të shmangur rritjen e lëngjeve bakteriale që mund të arrijnë...

Lexo me shume
foto3 1

Ndryshimi Midis Pllakës Bakteriale dhe Gurit të Dhëmbëve

Ndryshimi midis pllakës bakteriale dhe gurit të dhëmbëve Home Përmirësoni Shëndetin e Mishrave të Dhëmbëve Përmes Informacioneve Tona Gurët si dhe pllaka bakteriale janë përgjegjëse për dëmtimin e shëndetit tonë oral. Nëse nuk i kontrollojmë ato, rezultati mund të jetë katastrofik për dhëmbët tanë. Ruajtja e shëndetit të mirë oral është thelbësore.  Prandaj, duhet të...

Lexo me shume
foto1

Pastruesit Oralë me Ujë vs. Pastrimit Dentar me Pe

Pastruesit Oral me Ujë vs Pastruesit Dentar me Pe Home Produkte fantastike për pastrim rrënjësor të dhëmbëve! Pastruesit oral me ujë të njohur në të kaluarën, kanë qenë gjithmonë një produkt i rezervuar vetëm për profesionistët e kujdesit shëndetësor. Me siguri ju tashmë jeni përballur me këtë lloj procedurë dhe keni provuar efikasitetin e pajisjeve....

Lexo me shume
foto2 1

Si të Shpëtojmë nga Pllakat Bakteriale

Si të shpëtojmë nga pllakat bakteriale Home Zhdukeni Përgjithmonë Kariesin Dentar nga Goja Juaj me Metodat Tona Efikase Tartari i dhëmbëve, i cili gjithashtu mund të quhet gur ose dhëmb i dhëmbëve, zhvillohet përmes kalcifikimit të pllakave bakteriale në dhëmbë dhe indet tona të gojës. Çfarë lidhje ka kjo me shëndetin tonë, dhe si zhvillohen...

Lexo me shume
buzeqeshje perfekte

10 Mënyra për të Perfeksionuar Buzëqeshjen Tuaj

10 Mënyra për të Perfeksionuar Buzëqeshjen Tuaj Home Kura për një buzëqeshje fantastike! Në shumë raste, ortodoncia është mënyra e vetme për të patur një buzëqeshje më perfekte dhe dhëmbë të rreshtuar mirë, por jo gjithmonë duhet të jetë kështu, ka alternativa të tjera. Mund të aplikohen teknika të tjera profesionale që ndihmojnë gjithashtu në...

Lexo me shume
cfare duhet te dini per grafite dentare

Grafitë Dentare – Çfarë duhet të dini?

Çfarë është All on Four? Home Çfarë është All on Four? Ky term i referohet një trajtimi që u siguron pacientëve një protezë fikse për të zëvendësuar menjëherë një dhëmb të humbur, si në harkun e sipërm ashtu edhe në atë të poshtëm. Duhet të theksohet se, përveç funksionalitetit të tij të menjëhershëm, ai ka...

Lexo me shume
periodontiti shqip

Periodontiti, Cfarë Duhet Të Dini – Simptomat, Trajtimi, Keshilla

Periodontiti – simptomat, trajtimi, këshillat Home Periodontiti, gjithçka që duhet të dini: simptomat, trajtimi, këshillat Kjo sëmundje njihet me disa emra, por më e përdorura është “sëmundja periodontale”. Dhe po pyesni veten: çfarë është periodontiti? Epo, kjo ndodh kur zona e mishit të dhëmbëve inflamohet dhe shtrihet në ligamentet dhe kockat që mbajnë dhëmbët në...

Lexo me shume
buzeqeshje e re ne 48 ore

Buzëqeshje e re në 48 orë.

Buzëqeshje e re në 48 orë. Home Rregulloni Buzëqeshjen Tuaj Në Vetëm 48 Orë. Buzëqeshja dhe pjesa tjetër e shprehjeve të fytyrës na lejojnë të demonstrojmë një mori emocionesh, të cilat bëhen një pjesë e rëndësishme e komunikimit dhe shoqërizimit tonë si specie. Buzëqeshja është gjithashtu karakteristika e parë që të tjerët perceptojnë prej nesh...

Lexo me shume
implantologjia me ngarkim te menjehershem

Implantologjia me ngarkim te menjehershem

Gjithçka rreth Implantologjisë së Ngarkimit të Menjëhershëm CDC City Dental Clinic ofron shërbime profesionale implantologjike të ngarkimit të menjëhershëm në Tiranë, Shqipëri. Me një ekip dentistësh me përvojë, ju mund të rregulloni dhëmbët tuaj më shpejt se kurrë. Stomatologët tanë në Shqipëri mund të ofrojnë shërbime profesionale me çmimet më të mira të mundshme. Gjeni...

Lexo me shume
Ortodoncia

Ortodoncia në Shqipëri, Stomatologë Tirane

Ortodoncia në Shqipëri Home Ortodoncia në Shqipëri, Stomatologë në Shqipëri Nëse jeni duke kërkuar ortodonci me cilësi të lartë në Shqipëri, City Dental Clinic ofron trajtimin më të mirë dentar për këtë procedurë. Kur flasim për ortodoncinë, nuk i referohemi vetëm riparimit të një palë dhëmbësh të shtrembër ose përmirësimit të estetikës së tyre, sepse...

Lexo me shume
a

Rregullim i plotë të gojës? Gjithçka që ju nevojitet!

Rregullim I PlotË i Gojes Home Keni nevojë për një regullim të plotë të gojës? Këtu është gjithçka që ju nevojitet! Nëse keni probleme të shumta orale që kanë shkaktuar shqetësime për një kohë të gjatë, mund të jeni një perspektivë e mirë për të aplikuar një rindërtim oral dhe një herë e përgjithmonë, të...

Lexo me shume
zbardhimi i dhembeve foto ilustruese

Zbardhimi i Dhëmbëve

Zbardhimi i dhembeve Zbardhja e dhëmbëve, si të zbardhojmë dhëmbët në kushte shtëpie. Zbardhimi i dhëmbëve është një trajtim dentar që synon të përmirësojë estetikën dentare. Duke pasur parasysh këtë, ndër përparësitë e tij është eliminimi i njollave të dhëmbëve dhe bërja e dhëmbëzimeve, të marrë një hije më të bardhë, dhe të ndritshme. Popullariteti...

Lexo me shume
2 1

Heqja e dhëmbit. Arsyet, Dhimbja, Këshilla Pas Heqjes

Heqja e dhëmbit. Arsyet, Dhimbja, Këshilla Pas Heqjes Heqja e dhëmbit. Arsyet, Dhimbja, Këshilla Pas Heqjes Heqja e dhëmbëve është një procedurë e zakonshme në praktikën dentare që mund të konsiderohet një ndërhyrje rutinë. Është më e zakonshmja në praktikën orale kirurgjikale dhe shpesh është rutinë në klinikat dentare. Për shkak të shpeshtësisë me të...

Lexo me shume
all on Four

Çfarë është All on Four?

Çfarë është All on Four? Home Çfarë është All on Four? Ky term i referohet një trajtimi që u siguron pacientëve një protezë fikse për të zëvendësuar menjëherë një dhëmb të humbur, si në harkun e sipërm ashtu edhe në atë të poshtëm. Duhet të theksohet se, përveç funksionalitetit të tij të menjëhershëm, ai ka...

Lexo me shume
4

Klinike Dentare me cmime te arsyeshme per dhembe perfekte .

Klinikat dentare që mund t’i bëjnë dhëmbët tuaj të përsosur me çmime të arsyeshme Home Klinikat dentare që mund t’i bëjnë dhëmbët tuaj të përsosur me çmime të arsyeshme Kur bëhet fjalë për shëndetin, ruajtja e higjienës së mirë të gojës është thelbësore. Për këtë arsye, ne duhet të kujdesemi me përpikmëri për dhëmbët dhe...

Lexo me shume
1 1

Dhëmbët e pjekurisë, Gjithcka Lidhur Me Problemet dhe Heqjen

Dhëmbët e pjekurisë, Problemet, heqja, gjithcka duhet te dini Dhëmbët e pjekurisë, gjithçka që duhet të dini për problemet dhe heqjet Problemet e dhëmbëve janë një gjë e përsëritur në shoqëri për shkak të informacionit të dobët mbi higjienën e gojës, fakt që nuk mund të mohoet. Por ka raste kur duhet të shkojmë te...

Lexo me shume
1.jpg

Pse implantologjia dhe jo procedurat e tjera?

Pse duhet të përdoret implantologjia në vend të procedurave të tjera? Home Pse duhet të përdoret implantologjia në vend të procedurave të tjera? Ekziston një shans i vogël që ju që po e lexoni këtë ju mungon një dhëmb, i cili  mund të ketë rënë kohët e fundit, ose kanë kaluar vite nga momenti që...

Lexo me shume
featured photo

Parandalimi i Sëmundjeve dhe Higjiena e Dhëmbëve

Parandalimi i sëmundjeve dhe higjiena e dhëmbëve Home 1. Çfarë është parandalimi i sëmundjeve orale dhe higjiena e dhëmbëve? Parandalimi i sëmundjeve orale mund të përcaktohet si të gjitha metodat e kujdesit dentar që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit oral.  Rëndësia e tij është e lehtë për t’u kuptuar, duke marrë parasysh që shumë mikroorganizma...

Lexo me shume
Implante Dentare ne Shqiperi

Implante Dentare në Shqipëri

implante dentare ne shqiperi Çfarë është një implant dentar? – Implante Dentare ne Shqiperi Po kërkoni cilësi dhe cmimet më të mira për Implante Dentare në Shqiperi? CDC City Dental Clinic Ofron atë që kërkoni. Një implant dentar është një zëvendësim artificial i një dhëmbi që mungon. Dhëmbët natyralë kanë dy pjesë: kurorën dhe rrënjën....

Lexo me shume
mal di denti dhimbja e dhembit toothache

Si Të Largoni Dhimbjen E Dhëmbëve

Si Te Largoni Dhimbjen E Dhemballes & Dhembit Keshilla nga Eskpertet Si të shmangim dhimbjen e dhëmbit gjatë natës A jeni të lodhur nga dhimbja e dhemballes apo dhembit cdo natë? Të gjithë ne e kemi provuar ketë dhimbje të tmerrshme dhe e dime qe është shume e skiletshme. Në momentin e parë qe ju...

Lexo me shume
tirana 5

Dentistria në Shqipëri

DENTISTRIA NË SHQIPËRI Zhvillimi i Dentistrisë Shqiptare në 20 vitet e fundit Nëse është e vërtetë që Shqipëria në vitet e fundit ka njohur një proçes zhvillimi global, atëherë ky pohim ka akoma më shumë vlerë për dentistrinë, e cila ka pësuar një transformim rrënjësor në 20 vitet e fundit. Po të kthehemi pas në...

Lexo me shume