tekniku dentar hysen dibra

Hysen Dibra

Themeluesi i “ PerfectDent 4.0 ”

Teknik Dentar

Hysen Dibra diplomohet si Teknik Dentar në vitin 2005 në Institutin IPSIA San Benedetto Del Tronto, Itali. Në vitin 2008 fillon punën si profesionist në laboratorin e tij në Kavajë. Pas nje viti laboratori transferohet në Tiranë, ku nis nje valë e gjatë investimesh në paisje dhe trajnime profesionale. 

Hysen Dibra është i apasionuar pas teknikave inovative dhe dixhitale. Është pjesëmarrës aktiv në të gjitha konferencat dhe kongreset në fushën e Dentistrisë dhe Teknikës Dentare. Gjithashtu ka marrë pjesë në disa trajnime të ndryshme në Brescia, Torino, Budapest për “ Kirurgjinë e Guiduar” , “Ngarkesa e menjëhershme mbi implante” , “ Modelimin me dyll dhe qeramikën”, “Fotografinë dentare” dhe është organizues i disa kurseve në studion e tij me emra të njohur teknikësh botërorë si Paul Fichter, Thomas Backscheider, Spiros Chatzigeorgiou, Niko Squicciarini etj. Hysen Dibra është njohës shumë i mirë i gjuhës italiane dhe angleze.

tekniku dentar hysen dibra

Hysen Dibra

Themeluesi i PerfectDent 4.0

Teknik Denta

Hysen Dibra diplomohet si Teknik Dentar në vitin 2005 në Institutin IPSIA San Benedetto Del Tronto, Itali. Në vitin 2008 fillon punën si profesionist në laboratorin e tij në Kavajë. Pas nje viti laboratori transferohet në Tiranë, ku nis nje valë e gjatë investimesh në paisje dhe trajnime profesionale. Hysen Dibra është i apasionuar pas teknikave inovative dhe dixhitale. Është pjesëmarrës aktiv në të gjitha konferencat dhe kongreset në fushën e Dentistrisë dhe Teknikës Dentare. Gjithashtu ka marrë pjesë në disa trajnime të ndryshme në Brescia, Torino, Budapest për “ Kirurgjinë e Guiduar” , “Ngarkesa e menjëhershme mbi implante” , “ Modelimin me dyll dhe qeramikën”, “Fotografinë dentare” dhe është organizues i disa kurseve në studion e tij me emra të njohur teknikësh botërorë si Paul Fichter, Thomas Backscheider, Spiros Chatzigeorgiou, Niko Squicciarini etj. Hysen Dibra është njohës shumë i mirë i gjuhës italiane dhe angleze.

Hysen Dibra

tekniku dentar hysen dibra

Themelues i PerfectDent 4.0

Teknik Dentar

Hysen Dibra diplomohet si Teknik Dentar në vitin 2005 në Institutin IPSIA San Benedetto Del Tronto, Itali. Në vitin 2008 fillon punën si profesionist në laboratorin e tij në Kavajë. Pas nje viti laboratori transferohet në Tiranë, ku nis nje valë e gjatë investimesh në paisje dhe trajnime profesionale. Hysen Dibra është i apasionuar pas teknikave inovative dhe dixhitale. Është pjesëmarrës aktiv në të gjitha konferencat dhe kongreset në fushën e Dentistrisë dhe Teknikës Dentare. Gjithashtu ka marrë pjesë në disa trajnime të ndryshme në Brescia, Torino, Budapest për “ Kirurgjinë e Guiduar” , “Ngarkesa e menjëhershme mbi implante” , “ Modelimin me dyll dhe qeramikën”, “Fotografinë dentare” dhe është organizues i disa kurseve në studion e tij me emra të njohur teknikësh botërorë si Paul Fichter, Thomas Backscheider, Spiros Chatzigeorgiou, Niko Squicciarini etj. Hysen Dibra është njohës shumë i mirë i gjuhës italiane dhe angleze.