SIGURI MAKSIMALE

Siguria Juaj

 • Staf profesional, miqësor dhe i disponueshëm
 • Klinikë e çertifikuar në nivel internacional
 • Mjek të specializuar në degë të ndryshme të dentistrisë dhe kirurgjisë
 • Pacientë të survejuar nga mjeku anestesizt-reanimator gjatë ndërhyrjes
 • Sedacion venoz koshient
 • Aparatura moderne
 • Materiale të çertifikuara ISO 9001
 • Higjenë dhe sterilitet maksimal
 • Laborator dentar i një cilësie maksimale që përdor materiale CE
 • Departameti i Turizmit Dentar për pacientët e huaj
 • Pacientë të kënaqur nga të gjitha vendet e Europës
Objektivi ynë është ti ofrojmë pacientëve shërbimet dentare më të mira të mundshme, prandaj azhornohemi gjithmonë me teknologjinë dhe protokollet më të fundit. Mjekët tanë janë gjithmonë në kërkim të njohurive të reja. Pjesëmarrja e vazhdueshme në kongrese apo konferenca shkencore na siguron një rifreskim konstant të dijeve, në këtë mënyrë mund të garantojmë gjithmonë rezultatin më të mirë për rastin tuaj. Jemi anëtarë të shoqatave mjekësore më të njohura Europiane. Zotërojmë çertifikata sigurie të lëshuara nga agjensitë më prestigjoze të akreditimit të turizmit mjekësor.

Garancia Jonë

 • 2 vjet për mbushjet me kompozit
 • 3 vjet për mbushjet e qeramikës (inlay,onlay)
 • 5 vjet për koronat dhe fasetat dentare (zirkon,emax)
 • 5 vjet për protezat mbi implante (të lëvizshme apo fikse)
 • 10 vjet për implantet dentare (asistencë falas për çdo problem klinik)
 • Suport të përjetshëm për të zgjidhur probleme të mundshme edhe pas periudhës së garancisë
 

Në fund të çdo trajtimi lëshojmë një modul garancie të nënshkruar nga të dyja palët, klinika dhe pacienti. Në këtë modul janë qartësisht të sqaruara të gjitha rekomandimet dhe kushtet e garancisë për çdo trajtim të kryer. Nëse pacienti përfiton nga garancia, klinika zotohet të ofrojë pa pagesë të gjitha shërbimet dentare të përfshira në të. (Për më shumë informacione ju lutemi shkarkoni dokumentin “Garancia dhe Pagesa”)