Dr. Gisela Muça

Dr. Gisela Muça

Mjeke Stomatologe

Dr. Gisela Muça është diplomuar në Stomatologji në vitin 2019, pranë Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë”. Doktoresha mbulon kryesisht fushën e dentistrisë restorative, mbushje dhëmbësh, pastrime profesionale, zbardhime me lazer, fluorizime dhe të gjitha proçedurat e tjera të dentistrisë së përgjithshme. Ka njohuri shumë të mira në gjuhën italiane dhe angleze.
Dr. Gisela Muça

Dr. Gisela Muça

Mjeke Stomatologe

Dr. Gisela Muça është diplomuar në Stomatologji në vitin 2019, pranë Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë”. Doktoresha mbulon kryesisht fushën e dentistrisë restorative, mbushje dhëmbësh, pastrime profesionale, zbardhime me lazer, fluorizime dhe të gjitha proçedurat e tjera të dentistrisë së përgjithshme. Ka njohuri shumë të mira në gjuhën italiane dhe angleze.

Dr. Gisela Muça

Dr. Gisela Muça

Mjeke Stomatologe

Dr. Gisela Muça është diplomuar në Stomatologji në vitin 2019, pranë Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë”. Doktoresha mbulon kryesisht fushën e dentistrisë restorative, mbushje dhëmbësh, pastrime profesionale, zbardhime me lazer, fluorizime dhe të gjitha proçedurat e tjera të dentistrisë së përgjithshme. Ka njohuri shumë të mira në gjuhën italiane dhe angleze.
Gisela 1