Pse Shqipëria është më e mirë se Kroacia për trajtime dentare?

Shumë trajtime dentare janë tashmë të disponueshme në klinikat jashtë vendit, veçanërisht në Shqipëri dhe Kroaci. Të vendosura fizikisht në Evropën Lindore dhe me çmime të ulëta, këto vende kërkohen nga shumë njerëz. Megjithatë, implantet dentare në Shqipëri po bëhen një zgjedhje më e mirë për italianët dhe ka një arsye të mirë pas saj!

Avionët me kosto të ulët kanë nxitur një rritje të vizitorëve evropianë nga Italia, Gjermania, Franca dhe Zvicra, të cilët kanë vizituar Shqipërinë prej dekadash për turizmin dhe kujdesin shëndetësor. Për më shumë se një dekadë, Durrësi dhe Tirana ishin destinacionet më të njohura nga Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza, sepse ishin më të lehtat për t’u arritur. Nëse po mendoni të merrni trajtimin tuaj të ardhshëm dentar në një nga këto vende, ky postim do t’ju tregojë gjithçka që duhet të dini se pse Shqipëria është alternativa më e mirë.

zgjedhja me e  mire per trajtimet dentare

Si u bë Shqipëria lider në turizmin dentar?

Ka shumë paketa turistike dentare atje, por ato shpesh nuk janë aq të mira sa tingëllojnë. Në Shqipëri, disa klinika dentare kanë marrë një rrugë tjetër. Falë normës së ulët të taksave në vend, klinikat dentare mund t’u ofrojnë pacientëve kujdes të madh me një çmim të përballueshëm, prandaj është një vend i mrekullueshëm për të marrë kujdesin dentar. Ja disa arsye pse duhet të mendoni të shkoni te një dentist shqiptar.

Shërbimet e stomatologjisë estetike janë bërë gjithnjë e më popullore në Shqipëri vitet e fundit, veçanërisht në mesin e stomatologëve. Ndërsa vetëm kujdesi dentar rrallë zgjidh problemet funksionale dhe estetike, stomatologjia estetike ka shumë teknika që ndihmojnë në përmirësimin e buzëqeshjes tuaj duke përdorur proteza dhe zgjidhje jokirurgjikale për të drejtuar dhëmbët. Fasetat dentare, për shembull, janë një zgjidhje popullore për korrigjimin e problemeve estetike. Aligners dentare, të cilat gradualisht drejtojnë dhëmbët e gabuar, kanë fituar gjithashtu popullaritet vitet e fundit. Pas vetëm 6 muajsh, pacientët mund ta korrigjojnë lehtësisht problemin e “dhëmbëve të shtrembër” me këto splinta të padukshme. Stomatologjia, stomatologjia dhe kujdesi dentar në përgjithësi ofrohen në Shqipëri, pasi ka qenë një nga fushat me zhvillim më të shpejtë në vitet e fundit.

Shqiperia: vendi me i mire per turizem dentar

Pse duhet ta konsideroni Shqipërinë për implantet tuaja dentare?

Ofrohen zbritje të mëdha për kujdesin dentar

Pse implantet dentare dhe shërbimet e tjera të kujdesit dentar janë më të lira në Shqipëri është një pyetje që ka të ngjarë të jetë në mendjen tuaj. Përgjigja është sistemi tatimor i Shqipërisë. Për shkak se taksat më të ulëta rezultojnë në kosto më të ulëta të shërbimit, pacientët tanë mund të kursejnë deri në 50% në kujdesin e tyre dentar.

Vendosja e implantit mund të bëhet pa dhimbje

Ne përdorim zhvillimet më të fundit teknologjike në stomatologji për të ofruar procedura të vendosjes së implanteve me ndihmën e kompjuterit. Instrumentet tona inovative na lejojnë të krijojmë modele tredimensionale të harkut tuaj dentar, pas së cilës dentistët tanë ekspertë kryejnë një sërë simulimesh të vendosjes së implantit bazuar në të. Për shkak të kësaj, çdo implant futet me saktësi dhe siguri totale. Qetësimi IV do të na lejojë të përfundojmë procedurën më shpejt dhe pa shqetësime.

implantet dentare me te mira ne Shqiperi

Stomatologët njohin mirë gjuhët e huaja

Këtu, nuk do ta keni të vështirë të bisedoni me individë, pasi shqiptarët janë të njohur për aftësinë e tyre për të folur në disa gjuhë. Për më tepër, City Dental Clinic u ofron pacientëve të tyre shërbime përkthyese vendase për t’i bërë ata të ndihen si në shtëpi gjatë vizitës së tyre. Duke punuar me profesionistë mjekësorë të akredituar ndërkombëtarisht dhe punonjës shumë të kualifikuar, rrjedhshmëria e tyre në gjuhët e huaja është një përfitim i lehtë dhe i garantuar. Përveç kësaj, është një përfitim i thjeshtë dhe i garantuar. Në rast urgjence, do të merrni menjëherë një udhëzues falas dhe ndihmë 24 orëshe, duke ju garantuar qetësinë shpirtërore.

Mos hezitoni të kontaktoni me ekspertët tanë dhe të bëni çdo pyetje që ju pëlqen në lidhje me Turizmin Dentar në Shqipëri. Ne garantojmë se do të shijoni përvojën tuaj.

Tabela Përmbledhëse