Pse Shqipëria është zgjedhje më e mirë se Kroacia për implantet dentare?

Vitet e fundit, shumë njerëz i janë drejtuar klinikave jashtë vendit si një mundësi më e mirë për të kryer shumë trajtime dentare. Vendet më të preferuara për këto trajtime janë vendet e Evropës Lindore, veçanërisht Shqipëria dhe Kroacia, si për shkak të vendndodhjes së tyre gjeografike, ashtu edhe për çmimet e ulëta që ato ofrojnë.

Për më shumë se një dekadë, me krijimin e linjave ajrore me kosto të ulët, Shqipëria ka tërhequr një numër në rritje të qytetarëve evropianë nga Italia, Gjermania, Franca dhe Zvicra, si për turizmin ashtu edhe për kujdesin dentar. Tirana dhe Durrësi janë gjithmonë zgjedhja e parë pasi janë më afërt aeroportit. Si Durrësi ashtu edhe Tirana janë vetëm 25 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza. Pra, nëse po mendoni të udhëtoni në një nga këto vende për trajtimin tuaj të ardhshëm dentar, ky artikull do t’ju tregojë gjithçka që duhet të dini dhe do t’ju ilustrojë arsyet pse Shqipëria është zgjidhja më e mirë!

Screenshot 10

 

 

 

Pse duhet të zgjidhni Shqipërinë për implantet tuaja dentare? Si u zhvillua Shqipëria në sektorin e turizmit dentar?

Paketat turistike për kujdesin dentar mund t’i gjeni pothuajse kudo, por në praktikë ato shpesh janë më të orientuara drejt turistëve sesa drejt kujdesit dentar. Disa klinika dentare shqiptare kanë zgjedhur një rrugë tjetër. Shqipëria ka një normë tatimore shumë të ulët, e cila i lejon klinikat dentare të ofrojnë shërbime të shkëlqyera me çmime konkurruese në krahasim me klinikat e vendeve të tjera.

  • Materialet dhe instrumentet dentare janë të cilësisë së lartë: E njëjta gjë vlen edhe për instrumentet dentare, produktet e përdorura, farmaceutikët, etj., të cilat janë të gjitha në përputhje me legjislacionin e vendosur evropian.
  • Stomatologë profesionistë: Këto klinika punësojnë profesionistë të cilët kanë përvojë në fusha të ndryshme të stomatologjisë dhe të cilët gjithashtu kanë kryer trajnime jashtë vendit.
  • Transparenca në kujdesin dentar: Një plan i detajuar trajtimi krijohet për çdo klient bazuar në çështjet që do të zgjidhen, duke përfshirë kohëzgjatjen dhe koston.

Vitet e fundit, stomatologët dhe klinikat shqiptare janë investuar gjithnjë e më shumë në fushën e kozmetikës dentare apo në zgjidhjen e problemeve të natyrës estetike. Megjithëse vetëm kujdesi dentar rrallë zgjidh problemet estetike, stomatologjia estetike ofron shumë teknika për të përmirësuar buzëqeshjen tuaj përmes protezave dhe implanteve dentare. Për shembull, defektet estetike mund të korrigjohen me anë të rindërtimin të dhëmbëve ose duke aplikuar faseta dentare mbi dhëmbët natyralë. Vitet e fundit janë bërë popullore edhe maskerinat transparente të cilat drejtojnë gradualisht dhëmbët. Pas vetëm 6 muajsh, pacientët mund ta zgjidhin lehtësisht problemin e “dhëmbëve të shtrembër” duke përdorur këto maskerina të padukshme. Praktikisht, ju mund të gjeni të gjitha llojet e shërbimeve të kujdesit dentar në Shqipëri pasi stomatologjia është një nga fushat me zhvillimin më të shpejtë.

peter kasprzyk U1gvhqVQ2kQ unsplash 1 scaled

Pse duhet të zgjidhni Shqipërinë për implantet tuaja dentare?

Kursime reale 

Ju mund të pyesni veten pse implantet dentare dhe shërbimet e tjera të kujdesit dentar janë më të lira në Shqipëri. Sistemi tatimor i Shqipërisë e bën të mundur këtë gjë. Pacientët tanë mund të kursejnë deri në 50% për kujdesin e tyre dentar, pasi taksat më të ulëta nënkuptojnë kosto më të ulëta për shërbimet, gjë që përkthehet në çmime më të përballueshme.

Implante dentare pa dhimbje

City Dental Clinic përdor teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë. Kështu, ne ofrojmë implantologji me guidë të kompjuterizuar për procedura jashtëzakonisht të sakta. Instrumentet tona të avancuara na lejojnë të krijojmë modele 3D të harkut tuaj dentar dhe bazuar në këtë model, dentistët tanë të specializuar kryejnë një sërë simulimesh të vendosjes së implantit dentar. Si rezultat, çdo implant vendoset me saktësi dhe siguri absolute. E gjithë procedura do të jetë më e shpejtë dhe plotësisht pa dhimbje falë anestezisë venoze koshiente që ofrohet në klinikën tonë.

Njohuri të gjuhëve të huaja

Shqiptarët njihen për aftësinë e tyre për të biseduar në shumë gjuhë, kështu që nuk do ta keni të vështirë të komunikoni me njerëzit në Shqipëri. Për më tepër, City Dental Clinic u ofron klientëve të tyre përkthyes dhe interpret, në mënyrë që ata të ndihen sikur janë në shtëpinë e tyre gjatë vizitës në klinikën tonë. Gjithashtu, puna me mjekë të certifikuar ndërkombëtarisht dhe një staf të kualifikuar, do të thotë se rrjedhshmëria e tyre në gjuhët e huaja është një bonus ii garantuar. Ne gjithashtu u ofrojmë pacientëve tanë një guidë falas dhe asistencë në çdo kohë apo rast urgjence.

Tabela Përmbledhëse