Pse njerëzit nga Italia po i besojnë CDC - City Dental Clinic?

Arsyet pse njerëzit nga Italia po i besojnë City Dental Clinic

Aktualisht ka shumë njerëz nga e gjithë bota që vijnë në Tiranë në kërkim të trajtimeve dentare, por cila është arsyeja e gjithë kësaj? Ne ju shpjegojmë.

Ne jemi të njohur ndërkombëtarisht si një nga vendet më të mira për turizmin dentar dhe ky është një reputacion që ne përpiqemi ta ruajmë çdo ditë. Kjo përmes kërkimit të teknikave më të reja në stomatologji, investimeve në teknologjinë më të avancuar dhe trajnimit të ekipeve tona. Jemi në gjendje të garantojmë kujdes të shkëlqyer që tejkalon pritshmëritë e pacientëve tanë dhe që lejon përshtatjen e menjëhershme të njerëzve duke ofruar shërbime edhe në gjuhë të ndryshme.

1 3

Në CDC Dental Clinic ne kemi më shumë se 20 vjet që ofrojmë shërbimet më të mira dentare për ju dhe njerëzve më të afërm në mënyrë që të keni dhëmbë të shndritshëm dhe një gojë të shëndetshme. Ne jemi të specializuar në fushën e Stomatologjisë së Përgjithshme, Implantologjisë, Protodoncisë, Endodoncisë, Stomatologjisë Pediatrike, Periodoncisë, Ortodoncisë, Estetikës Dentare dhe zbardhjes. Kjo me specialistë të ndryshëm për çdo fushë, për t’ju ofruar një vëmendje totalisht të individualizuar dhe cilësore.

Meqenëse e dimë që mund t’ju sigurojmë cilësinë, duam të shpjegojmë përmes këtij artikulli arsyen pse duhet të na zgjidhni ne, si dhe njerëzit që kanë ardhur nga vende të tjera vetëm për të na parë dhe për të marrë trajtim nga specialistët tanë.

10 arsye për të zgjedhur City Dental Clinic

Ne ju mbajmë të sigurt që në hapin e parë brenda klinikës sonë

Synimi ynë kryesor është t’ju ofrojmë shëndet të mirë oral, por kujdesemi edhe për shëndetin tuaj të përgjithshëm. Kjo është arsyeja pse ne kemi normat e biosigurisë për të shmangur infeksionin Covid-19.

Nëse kujdeseni për veten, kujdesuni për ne. Dhe në të njëjtën kohë, ne kujdesemi për ju.

Oraret janë të arritshme për njerëzit e zënë

Është e kuptueshme që ndonjëherë për shkak të punës ose aktiviteteve të ndryshme mund të neglizhoni shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe duke mos patur shumë kohë në duar, nuk mund të prisni në radhë.

2 3

Dhe meqenëse synimi ynë është t’ju ndihmojmë, ju mund të lini një takim që do të respektohet shumë në mënyrë që të mos humbni kohën tuaj. Ideja është që të vazhdoni të shkoni te dentisti edhe kur jeni të zënë, sepse shëndeti juaj do të jetë gjithmonë i pari.

Dhe në krye të kësaj, ne kemi një orar super fleksibël, kështu që ju mund të hyni në çdo kohë për një kontroll ose trajtim.

Ne kemi trajtimet më moderne dentare

Ne fokusohemi shumë në ofrimin e teknologjisë më të mirë aktuale për sa i përket procedurave dentare, për të qenë në gjendje të kryejmë më shumë trajtime dhe me cilësinë më të mirë të ofruar nga tregu. Ne gjithashtu përpiqemi të mësojmë teknikat më të reja, të tilla si teknika dixhitale 3D ose ortodoncia e padukshme.

3 3

Ekipi ynë mjekësor është në rritje të vazhdueshme

Mendimi ynë bazohet në faktin se megjithëse trajtimi tradicional është i mirë, ai gjithmonë mund të jetë më i mirë dhe mund të zbatohen teknika të reja që mund të japin rezultate më të mira në një mënyrë më të shpejtë dhe më efektive. Kështu që specialistët në ambientet tona përpiqen të studiojnë teknikat e reja në ballë për të ofruar rezultate më të mira për pacientët.

Keni një kompani apo jeni pjesë e një grupi? Atëherë edhe ne jemi me ju.

Në CDC Dental Clinic ne jemi të interesuar që ju dhe punonjësit tuaj të jeni të mbuluar në çështjet e shëndetit të dhëmbëve, kështu që ne jemi të gatshëm të përfshihemi në seminare, për të bërë kontrolle të herëpashershme për punonjësit tuaj ose njerëzit që janë pjesë e një grupi të përbashkët.

4 3

Çdo person ka nevojë për shëndetin e duhur oral. Kështu që ne garantojmë mbështetjen tonë në çdo kohë për të sjellë vlerë të shtuar për kompaninë ose ndërmarrjen tuaj.

Ne kemi përvojë të gjerë në sektorin e dhëmbëve

Ne kemi më shumë se 20 vite që jemi pjesë e shëndetit dentar të shqiptarëve dhe të huajve që na vizitojnë në ambientet tona. Që atëherë ne kemi fituar famë dhe kemi pasur aftësinë për të garantuar kujdesin më të mirë, duke u përmirësuar çdo vit pak më shumë, për të sjellë cilësi dhe kënaqësi për çdo person që hyn nga dyert tona, qofshin të moshuar, të rritur apo foshnje.

Mund të pyesni të njëjtët e zonës dhe do ju sigurojnë që nuk ka klinikë dentare më të mirë në Tiranë se sa CDC Dental Clinic. Kjo është e sigurt.

Ne besojmë se kostoja nuk duhet të jetë pengesë për ju

Shëndeti i dhëmbëve tuaj me të vërtetë nuk duhet të ketë një çmim. Keqpërdorimi i dhëmbëve tuaj dhe mungesa e vëmendjes nga një profesionist mund t’ju vendosë në një situatë mjaft të pakëndshme dhe të dhimbshme. Nga dhimbjet e muskujve deri tek tretja e dobët për shkak të mospasjes së aftësisë për të përtypur me të njëjtën cilësi. Dhe për shkak se ne duam që ju të jeni në gjendje të përballoni shpenzimet tuaja në mënyrë efektive, ne ofrojmë lloje të ndryshme mënyrash pagese, qoftë financim apo interesa të tjera. Kështu që ju mund të vazhdoni të vizitoni dentistin tuaj pa u shqetësuar për të paguar një trajtim të tërë.

5 3

Ne trajtojmë të gjitha specialitetet stomatologjike

Në klinikën tonë dentare ne ofrojmë lloje të ndryshme shërbimesh për pacientët nëpërmjet specialistëve të ndryshëm që banojnë në klinikën tonë. Për shembull, kemi stomatologji të përgjithshme: implante, ortodonci, endodonci, zbardhje dhëmbësh, stomatologji për fëmijë dhe protetikë.

Nga trajtimet funksionale, tek ato më estetiket dhe më të voglat. Të gjitha i ofrojmë në CDC Dental Clinic pa asnjë shqetësim.

Ne garantojmë protezën tonë dentare

Operacionet apo modifikimet që bëhen në zonën e gojës janë diçka mjaft e rëndësishme dhe nuk duhen marrë lehtë, ndaj ne përpiqemi të bëjmë një punë të shkëlqyer dhe madje të japim garanci për të shmangur problemet në të ardhmen.

Ne kemi çmime të përballueshme

Përveçse kemi mënyra të ndryshme pagese, ne kujdesemi edhe për xhepin tuaj dhe kujdesemi t’ju japim çmimet më të mira në mënyrë që të mos keni nevojë të numëroni çdo monedhë për të na paguar.

Ne ulim çmimet tona, por nuk ulim cilësinë e materialeve apo cilësinë e punimit tonë. Si gjithmonë, ju do të jeni prioriteti ynë dhe ne duam t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë që mund të merrni.

Tabela Përmbledhëse