Buzëqeshje e re në 48 orë.

Rregulloni Buzëqeshjen Tuaj Në Vetëm 48 Orë.

Buzëqeshja dhe pjesa tjetër e shprehjeve të fytyrës na lejojnë të demonstrojmë një mori emocionesh, të cilat bëhen një pjesë e rëndësishme e komunikimit dhe shoqërizimit tonë si specie. Buzëqeshja është gjithashtu karakteristika e parë që të tjerët perceptojnë prej nesh dhe sa i përket standardeve të bukurisë, për shumë njerëz, buzëqeshja përcakton një pjesë thelbësore të bukurisë tek qeniet njerëzore.

a 1

Kur flasim për buzëqeshjen, nuk i referohemi vetëm pjesës estetike (edhe nëse është një nga pjesët më të rëndësishme). Buzëqeshja sjell me vete një sërë përfitimesh, si për ju ashtu edhe për njerëzit përreth jush. Shumë studime thonë se njerëzit që buzëqeshin më shumë kanë shëndet më të mirë psikologjik dhe fizik, sepse kur buzëqeshim truri ynë çliron disa neurotransmetues që sekretohen nga gjëndra e hipofizës. Këto janë: endorfina, dopamina dhe serotonina, të quajtura edhe hormone të lumturisë. Përveç përmirësimit të prodhimit të endorfinës, të cilat janë hormonet përgjegjëse për mbrojtjen e trupit tonë, forcon zemrën duke e ndihmuar kështu trupin tonë për të oksigjenuar më mirë veten dhe për të rregulluar rrahjet e zemrës. Relakson sistemin muskulor dhe përmirëson gjendjen shpirtërore. Veprimi i thjeshtë i të qeshurit na mbush me një humor të mirë. Adrenalina që lirohet kur qeshim na lejon të rrisim kreativitetin dhe produktivitetin. Përmirëson marrëdhëniet tona shoqërore dhe kur ndiejmë dhimbje, hormonet mund të lëshojnë lehtësues të dhimbjeve. Në disa kultura, akti i thjeshtë i të qeshurit përfaqëson, përveç aktivitetit fizik, një veprim shpirtëror, dhe është konsideruar për trajtimin e llojeve të ndryshme të patologjive.

Pra, fakti që edhe nëse ju mungon vetëm një dhëmb ose keni problem me ndonjë prej tyre, mund të gjenerojë shumë pasiguri, veçanërisht në pjesën estetike, por nëse ju mungojnë më shumë se një ose keni humbur të dhëmbët, kjo ndryshon plotësisht cilësinë e jetës tuaj. Kjo ju privon nga të gjitha përfitimet e një buzëqeshjeje. Shumë njerëz, të ballafaquar me këtë problem, vendosin të blejnë proteza, të cilat ngjiten në mishrat e dhëmbëve, por janë të pakëndshme sepse lëvizin dhe pastrohen vështirë. Kjo është arsyeja pse është shumë më komode të vishni protezat fikse.

Done in one, është një metodë revolucionare që do t’ju lejojë të riktheni plotësisht buzëqeshjen tuaj në vetëm 48 orë. Në CDC City Dental Clinic, ne kryejmë këtë metodë të rindërtimit të dhëmbëve, e cila menaxhohet në një mënyrë pak më ndryshe nga metodat më të zakonshme të implanteve dentare, e cila do t’ju lejojë të keni një buzëqeshje të re shumë më shpejt.

Është një nga format më inovative të zëvendësimit të dhëmbëve në dispozicion. Ju arrini në CDC City Dental Clinic, me një buzëqeshje me dhëmbë të çngjyrosur dhe të dëmtuar, por dy ditë më vonë, largoheni me një buzëqeshje komplet ndryshe dhe perfekte.

buzeqeshje e re ne 48 ore

Si funksionon metoda Done in One?

Done In One përbëhet nga një protezë hibride që bluhet si një përbërës i vetëm dhe mbështetet nga implantet dentare.

Një urë, ose protezë hibride, i referohet një sërë dhëmbësh që lidhen lehtësisht me implantet dentare. Është një urë e personalizuar dhe e lidhur me titan, me forcë të shkëlqyeshme dhe estetikisht e bukur.

Dhëmbët kanë një pamje shumë natyrale dhe funksion të përsosur, pasi ura është e lidhur plotësisht dhe përgjithmonë me kockën e nofullës. Vidat e titanit, të cilat janë pozicionuar kirurgjikisht në nofull, janë si rrënjë të reja, të cilat lejojnë të stimulojnë kockën dhe për këtë arsye të nxisin rritjen e saj, pasi që me kalimin e kohës, implantet e titanit bashkohen me kockën, duke krijuar një spirancë për urën hibride të rregullohet dhe duke lejuar që nofulla të funksionojë ashtu siç duhet. Kjo do të lërë një themel të sigurt për protezën e re dhe do të sigurojë një protezë pa probleme.

Ajo që e bën procesin Done in One të përsosur është se gjithçka bëhet në më pak se 48 orë, edhe nëse llojet e tjera të operacioneve kërkojnë të njëjtat hapa.

Çfarë përfshin trajtimi Done in One?

Për të zgjedhur këtë lloj ndërhyrjeje, është e nevojshme të dihet se trajtimi konsiston në kryerjen e një sërë hapash, të cilët janë ato që lejojnë urën hibride (ose protezën), për të respektuar plotësisht funksionin që duhet të kryejë brenda gojës zgavër.

Kur zgjidhni të kryeni atë, duhet të dini se në CDC City Dental Clinic, kjo ndëryrje përfshin në trajtimin e saj:

1.       Realizimin e një konsulte:

Pasi të keni vendosur të shkoni te dentisti, hapi tjetër është të merrni pjesë në konsultë në CDC City Dental Clinic. Në këtë kohë, ne do të vazhdojmë të takohemi me dentistin i cili specializohet në këtë lloj ndërhyrje, për t’u siguruar që është i duhuri për ju dhe për ato që ju nevojiten. Pasi dentisti vërteton se mund të bëhet, ai do të vazhdojë të diskutojë gjithçka që lidhet me procesin e kryerjes së operacionit dhe do t’i përgjigjet pyetjeve që ju, si pacient, mund të keni.

2.      Planifikimi i buzëqeshjes:

CDC City Dental Clinic, së bashku me ju, planifikon modelimin e buzëqeshjes suaj ideale. Ne do t’i përkushtohemi gjetjes së estetikës së përsosur për urën tuaj të re hibride (ose protezën), duke përfshirë formën ideale për anatominë tuaj të fytyrës, madhësinë e duhur për ju dhe ngjyrën e duhur për të kryer plotësisht funksionin e saj. Planifikimi i mirë i buzëqeshjes mund të bëjë mrekulli në rikthimin e plotë të shëndetit dhe pamjes së dhëmbëve tuaj.

rregullim i buzeqeshjes

3.       Vendosja e implanteve të titanit dhe realizimi i një buzëqeshje të re:

Gjatë 24 orëve të para, indi i mishit të dhëmbëve hapet nën anestezi për të ekspozuar kockën e nofullës. Pastaj dentisti do të vazhdojë ta shpojë atë me vrima të vogla dhe në këtë mënyrë ai do të fusë çdo vidë titani në pikën e saktë. Pas kësaj, ju do të kaloni 24 orët e ardhshme duke pushuar. Përafërsisht 48 orë pas procedurës së vendosjes së implantit, do të duhet të ktheheni te dentisti juaj për të vendosur implantet tuaja të reja dentare përgjithmonë.

Pas kësaj, do të duhet të shkoni për një kontroll post-operativ në CDC City Dental Clinic, një javë pasi buzëqeshja juaj e bukur të ketë përfunduar.

Avantazhet e Done in One.

Nënshtrimi i një procedure Done in One sjell shumë përfitime për pacientin, pasi është një procedurë që kërkon vetëm 48 orë për tu kryer. Nuk ka nevojë të presim një kohë të gjatë midis vendosjes së implantit dhe vendosjes së dhëmbëve të rinj.

Done in One është perfekt sepse heq fazën e protezave, ndryshe nga pjesa tjetër e ndërhyrjeve, të cilave u duhet një kohë shumë më e gjatë për të vendosur implantet e reja, të cilat do të përshtaten në mënyrë perfekte.

Ju, pa dyshim, do të keni një protezë të re, buzëqeshja e së cilës do të jetë absolutisht e bukur dhe e përsosur, pasi do të jetë e dizajnuar posaçërisht për ju, për të parë në mënyrë harmonike në fytyrën tuaj, falë ekipit të profesionistëve të shkëlqyeshëm që kemi në CDC City Dental Clinic.

Sa zgjat shërimi?

aaaa 2

Në mënyrë që ajo të shërohet plotësisht, nofulla duhet të shkrihet me kunjat ose vida, dhe kjo mund të zgjasë rreth 3 muaj. Prandaj, rekomandohet të ndiqni një dietë me ushqime të buta për të shmangur shqetësimin derisa shqetësimi të qetësohet. Edhe nëse do të jeni në dietë për disa muaj, pasi të ketë kaluar koha e nevojshme, do të keni një kafshim të fortë dhe do të jeni në gjendje të hani çfarë të doni.

Po kështu, është shumë e rëndësishme dhe e nevojshme të mirëmbahet higjiena e mirë e gojës për të shmangur çdo lloj infeksioni.

Rreth kostos së procedurës Done in One.

Fatkeqësisht, nuk ka një kosto specifike që mund t’u jepet pacientëve, sepse gjithçka varet nga ajo që thotë dentisti, pasi ka disa faktorë që ndikojnë drejtpërdrejt në koston e implanteve, si dhe trajtimet që pacienti duhet të marrë, sipas nevojat tuaja specifike. Prandaj, vlerësimi do të personalizohet, duke shpjeguar secilën nga fazat e ndërhyrjes dhe trajtimin pasues të saj. Por mos u shqetësoni, në CDC City Dental Clinic, ne do t’ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen për t’ju lejuar buzëqeshjen perfekte dhe për të shmangur tejkalimin e buxhetit tuaj të parashikuar.

Pse duhet t’i besoni klinikës sonë?

Klinika jonë dentare është e duhura për ju sepse është thjesht opsioni më i mirë që mund të zgjidhni. Stomatologët e CDC City Dental Clinic kanë njohuri dhe teknologji për të kryer kjo lloj ndërhyrje. CDC City Dental Clinic gjithashtu ka dizajnerët më të mirë të buzëqeshjes që mund të gjeni, dhe teknikët më të mirë të dhëmbëve.

wwwwwww 1

Pacientë nga e gjithë bota vijnë të na takojnë. Prandaj mos hezitoni të na vizitoni dhe të caktoni takiminin tuaj.

Në vetëm 48 orë mund të keni buzëqeshjen që keni ëndërruar gjithmonë; nuk do të ndiheni më të pasigurt dhe do të jeni në gjendje të rifitoni aftësinë për të buzëqeshur pa siklet. Pëe më shumë do të shijoni të gjitha përfitimet që gjenerojnë për trupin tuaj buzëqeshja dhe qeshura. Pra, nëse jeni gati të shijoni të gjitha përfitimet që ju ofron Done in One, kontaktoni menjëherë zyrën tonë dhe caktoni konsultën tuaj. Ne ju garantojmë trajtim cilësor, nga profesionistët më të mirë të shëndetit të dhëmbëve.

Tabela Përmbledhëse